Για εμάς

Regaia SA ιδρύθηκε το 2020, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων.
Με τι ασχολείται – Regaia SA ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Regaia SA προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social
 

Νέο Έργο | Πρώην Γυν. Φυλακές Κορυδαλλού

Νέο Έργο | Πρώην Γυν. Φυλακές Κορυδαλλού

Η Regaia SA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συμμετέχει ενεργά το νέο, σύγχρονο πάρκο πρασίνου και αναψυχής, στην έκταση των πρώην γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού συνολικής κάλυψης 10 στρεμμάτων. Η εταιρεία μας παρέχει χωματουργικές εργασίες στο έργο αυτό.
Πρόκειται για ένα έργο ιστορικής σημασίας για την πόλη του Κορυδαλλού, ενώ ήδη οι εργασίες κατασκευής άρχισαν με περίφραξη του χώρου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου 2019.  Το πάρκο θα έχει ως σημείο αναφοράς μια πρωτότυπη υδάτινη κατασκευή, πάνω και γύρω από την οποία αναπτύσσονται όλες οι επιμέρους παρεμβάσεις για περίπατο, παιχνίδι και αναψυχή.

Διάρκεια Έργου: XX μήνες.

Spread the love