Για εμάς

Regaia SA ιδρύθηκε το 2020, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων.
Με τι ασχολείται – Regaia SA ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Regaia SA προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social
 

Συνεργασία Economist | Πεντάς, Αψίδα, – Αρτόζα 2019

Συνεργασία Economist | Πεντάς, Αψίδα, – Αρτόζα 2019

Η επιτυχημένη συνεργασία των εταιρειών ECONOMIST HELLAS AE, ΠΕΝΤΑΣ ΑΕ, ΑΨΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚH ΑΕ και Regaia SA συνεχίστηκε με την κοινή παρουσία τους στο ίδιο περίπτερο, στην έκθεση  ΑΡΤΟΖΑ 2019.

Η ΕCONOMIST HELLAS AE παρέχει ένα πολύ μεγάλο εύρος εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Τομείς όπως, ο στρατηγικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός, η διαχείριση επενδύσεων και η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών αποτελούν τα πεδία μέσα από τα οποία προσδίδουμε πραγματική αξία στην επιχειρηματικότητα. 

Η Πέντας εδώ και 42 χρόνια πρωτοστατεί στην κατασκευαστική ιστορία της Ελλάδας με μεγάλα έργα υποδομής. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Ταχυδρομικό Μέγαρο στον Πειραιά,τα συγκροτήματα των εργατικών κατοικιών στο Μενίδι Αττικής,του κτιρίου Χημικών του Εθνικού  Μετσοβίου Πολυτεχνείου Ζωγράφου κ.α

 Στρατηγική της εταιρείας ΑΨΙΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ είναι η δραστηριοποίηση της σε νέες τεχνολογίες και σε εξειδικευμένες μεθόδους που αφορούν την κατασκευή τεχνικών έργων. Η εταιρεία εισάγει και αντιπροσωπεύει καινοτόμα πατενταρισμένα υλικά και εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνικές. Στόχος είναι να εφαρμόζει μεθόδους που είναι πρωτοποριακές και οικονομικότερες από τις συμβατικές μεθόδους.

H Regaia SA με εμπειρία από το 2002 στον χώρο των οικοδομικών υλικών και γενικά στην προμήθεια τεχνικών έργων. Η εταιρεία ειδικεύτηκε στην επεξεργασία & διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς, χερσαίων & θαλάσσιων σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Πολύ σύντομα, συμμετείχε, εργολαβικά ή μη, στην εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας, όπως κτιριακά, οδικά, σιδηροδρομικά, λιμενικά κ.α.

Σήμερα η Regaia SA, στηριζόμενη στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συσσωρευμένης εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω της δυναμικής της συμμετοχής σε πολλά και σημαντικά έργα και αφού συντελέστηκε η οργανική της σύσταση, η στελέχωση με ειδικευμένο προσωπικό & η αναβάθμιση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων, κυρίως :

– Χωματουργικών
– Οικοδομικών – Αρχιτεκτονικών
– Υποδομών

Πελάτες της , είναι τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια τσιμέντου, βιομηχανίες και λατομεία ορυκτών υλικών. Λόγω της ειδίκευσης στη διαχείριση μεγάλου όγκου μεταφορών εμπορευμάτων έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει ανταγωνιστικές τιμές, και να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες & προϊόντα ώστε ο πελάτης να εξυπηρετείται κατά το βέλτιστο τρόπο.

Spread the love