Για εμάς

Regaia SA ιδρύθηκε το 2020, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων.
Με τι ασχολείται – Regaia SA ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.
Σήμερα, η Regaia SA προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Ακολουθήστε μας στο Social
 

Για εμάς

Για εμάς

H Regaia Α.Ε ιδρύθηκε το 2020, με ενεργή παρουσία στον χώρο των οικοδομικών υλικών και προμήθεια τεχνικών έργων από το 2002.

Με τι ασχολείται – Η Regaia  ειδικεύεται στην επεξεργασία, διαχείριση ορυκτών και βιομηχανικών υλικών, παροχή υπηρεσιών διαχείρισης φορτίου και μεταφοράς σε διεθνές επίπεδο.

Σήμερα, η Regaia  προχωρά στην ολοκλήρωση μεγάλων και σύνθετων έργων υποδομής, καθώς και σημαντικών κτιριακών έργων. Ταυτόχρονα στηριζόμενη στην ισχυρή εγχώρια βάση της, η εταιρία μας εδραιώνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει των αντίστοιχων ευρωπαϊκών προτύπων (ΕΝ) που αφορούν σε κάθε εφαρμογή

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Όραμα

Βέλτιστες υπηρεσίες

Ανταγωνιστικές τιμές

Μακροχρόνιες σχέσεις

Παγκόσμια εξυπηρέτηση

Αξίες

Εμπιστοσύνη

Συνέπεια

Υπευθυνότητα

Ακεραιότητα

Μέριμνα για το προσωπικό

Σεβασμό στο περιβάλλον

Συνεχή βελτίωση

Γιατί εμάς

Ειδικευμένο προσωπικό

Ανταγωνιστικές τιμές

Άρτια εξοπλισμένη με ποικιλία μηχανημάτων

Εκτέλεση με ταχύτητα και συνέπεια

Εγκαταστάσεις

  • Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε μισθωμένα οικόπεδα 20.000 τ.μ., στη θέση Γιακουμή Μάνδρα Αττικής. Υπάρχει στεγασμένος χώρος 3,500τμ για να πραγματοποιείται η επεξεργασία των υλικών και η αποθήκευση τους. Η επιλογή της έδρας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα.

Εξαγωγική δραστηριότητα

⦁ Εξαγωγές ορυκτών υλικών
⦁ Παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού
⦁ Χώρες Κίνα, Ινδία, Τουρκία, Αίγυπτο, Τυνήσια, Λίβανο, Κύπρος, Ιταλία, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Κορέα , Ταϊλάνδη, Ιαπωνία Αυστραλία, Αμερική κ.α.

NORTH AMERICA0%
EUROPE0%
AFRICA0%
ASIA0%
AUSTRALIA0%

Certifications